New+Holland+komt+met+T6+Dynamic+Command
Nieuws
© New Holland

New Holland komt met T6 Dynamic Command

New Holland laat in november tijdens Agritechnica in Hannover een T6-trekker met Dynamic Command transmissie zien. De bak heeft 24 versnellingen verdeeld over drie groepen.

Met de Dynamic Command-transmissie hoeft de bestuurder niet zelf te schakelen, want dat kan de transmissie volledig automatisch. De overbrenging is geheel mechanisch. Er is daardoor geen vermogensverlies en dat bespaart brandstof.

De Dynamic Command-transmissie bestaat uit drie groepen, acht powershifttrappen en, als optie, een kruip. De Dynamic Command levert New Holland naast de viertrapspowershift (ElektroCommand) en de cvt-versie (AutoCommand).

Viercilindermodellen

De Dynamic Command is voorlopig alleen leverbaar op de viercilindermodellen van de T6-serie. De T6.145, T6.155, T6.165 en de T6.175 zijn vanaf september leverbaar met deze transmissie. Het gaat om trekkers van 145 tot 175 pk (met boost).

Later komt Dynamic Command beschikbaar voor de zescilinders (T6.180 met 175 pk)) en daarna op de T7. Volgens New Holland gaat het om de meest efficiënte transmissies in de markt. De Case IH-trekkers krijgen de transmissie ook.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  13° / 8°
  70 %
 • Vrijdag
  15° / 13°
  30 %
 • Zaterdag
  17° / 12°
  20 %
Meer weer