Syngenta voltooit overname Nidera Seeds

Chemie- en zadenconcern Syngenta meldt dat de overname van het bedrijf Nidera Seeds is afgerond.

Syngenta+voltooit+overname+Nidera+Seeds
© Nieuwe Oogst

De overname van het zadenbedrijf dat eigendom was van het Chinese staatsbedrijf Cofco International werd in november 2017 al aangekondigd. Syngenta doet in de berichtgeving over de overname nog geen mededeling over de financiële bijzonderheden met betrekking tot deze transactie.

Nidera Seeds is van oorsprong een Nederlandse onderneming in granen en is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Zuid-Amerikaanse zadenmarkt. Het zadenbedrijf beschikt over een interessant veredelingsprogramma voor granen, oliezaden en suikergewassen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  28° / 19°
  35 %
 • Dinsdag
  27° / 16°
  20 %
 • Woensdag
  26° / 18°
  70 %
Meer weer