Michiel+Gerritsen+vertrekt+bij+NFO
Nieuws
© Marjolein van Woerkom

Michiel Gerritsen vertrekt bij NFO

Michiel Gerritsen stelt zich niet beschikbaar voor een nieuwe periode als voorzitter van de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO).

De huidige periode van Gerritsen loopt tot medio volgend jaar. Na de jaarwisseling start de NFO de procedure om een nieuwe voorzitter aan te trekken, meldt de NFO. Volgens de organisatie heeft Gerritsen zich de laatste vier jaar ingezet om de innovatie in de sector te behouden.

'Dit heeft geresulteerd in een succesvol samenwerkingsverband van NFO, Fruitconsult, WUR en CAF. Proeftuin Randwijk staat weer duidelijk op de kaart', aldus NFO. 'Ook voor arbeidszaken heeft hij zich hard gemaakt, waardoor de regeling piekarbeid nog steeds kan worden toegepast en de WW-premie voor kortdurende arbeid structureel is verlaagd.'

Productschap

Gerritsen was voordat hij bij fruittelersorganisatie aan het werk ging secretaris bij het Productschap Tuinbouw.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  7° / 1°
  20 %
 • Zaterdag
  11° / 2°
  50 %
 • Zondag
  9° / 4°
  70 %
Meer weer