Herder viert jubileum met introductie Herder 1

Machinefabrikant Herder is in 1947 opgericht. Bij de viering van het 70-jarig jubileum introduceert de fabrikant van sloot-, beplantings- en bermonderhoud dit jaar de Herder 1.

Herder+viert+jubileum+met+introductie+Herder+1
© Eigen Foto

Herder viert het jubileum op 9 en 10 november met tal van activiteiten rondom de fabriek aan de Herculesweg in Middelburg. Het hoogtepunt is de introductie van de Herder 1, volgens de fabrikant 'de grootste innovatie sinds de oprichting'.

De machinefabrikant heeft de afgelopen 70 jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In 1964 breekt Herder internationaal door met een gepatenteerde maaikorf. 'Met de introductie van Herder 1 gaat dit jaar een jongensdroom van medewerkers in vervulling', aldus Herder.

Primeurs

Naast groot nieuws van Herder zelf zijn er ook primeurs te zien van onder andere de merken van Dutch Power Company: Conver, Precision Makers, Roberine en Votex. Bezoekers kunnen tijdens de jubileumdagen kennis maken met de machines, er zijn rondleidingen en demonstraties.

De jubileumdagen zijn vrij toegankelijk en speciaal bedoeld voor klanten en gebruikers. Ook mensen die de groene sector een warm hart toedragen, zijn welkom.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer