Noord%2DHolland+investeert+194+miljoen+in+natuur
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Noord-Holland investeert 194 miljoen in natuur

Provincie Noord-Holland investeert de komende vier jaar 194 miljoen euro in natuurontwikkeling en –beheer.

Dinsdag stelde Gedeputeerde Staten het Provinciaal Meerjarenprogramma Groen 2018-2022 vast. Daarin zijn onder meer het afmaken van het Natuurnetwerk Nederland (NNN), weidevogelbeheer, een grotere variatie aan dieren en planten en extra kilometers fiets- en wandelpad opgenomen.

Aantrekkelijk

Volgens natuurgedeputeerde Adnan Tekin zijn de maatregelen uit het programma goed voor mens én de natuur. Met de maatregelen wil het provinciebestuur een 'groen, aantrekkelijk en toegankelijk Noord-Holland waarborgen'.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  22° / 6°
  0 %
 • Maandag
  23° / 8°
  0 %
 • Dinsdag
  23° / 7°
  10 %
Meer weer