Donderdag wel PotatoEurope

PotatoEurope gaat op donderdag 14 september wel door. Dit heeft de beursorganisatie bekendgemaakt na overleg met de gemeente Noordoostpolder.

Donderdag+wel+PotatoEurope
© Nieuwe Oogst

De beursorganisatie meldt in een kort persbericht dat er vertrouwen is in een succesvolle beursdag. Er zijn vandaag verschillende maatregelen genomen om het beursterrein goed begaanbaar te houden en bovendien is de weersvoorspelling beter dan woensdag.

Bezoekers zijn morgen welkom van 's morgens 8.00 uur tot 's avonds 20.00 uur. Met de verruimde openingstijden hebben zij meer gelegenheid om de activiteiten van PotatoEurope bij te wonen.

Het parkeerterrein bij de beurs is te nat, daarom is parkeren daar verboden. Parkeren vindt plaats aan het Friesepad en bedrijventerrein de Munt aan A6 afslag 15. Met pendelbussen worden bezoekers en standhouders naar het beursterrein gebracht.

Beursprogramma

Het programma van de studentendag blijft ongewijzigd. Het beursprogramma wordt later vandaag bekend gemaakt. De organisatie adviseert daarvoor de website van PotatoEurope in de gaten te houden. Vooralsnog is het niet bekend of de rooidemonstraties zullen doorgaan.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer