Stroblazer voor- of achterop de voermengwagen

De V-Comfort Turbo stroblazer van het Duitse bedrijf BvL is aan de voor- of achterkant van een V-Mix voermengwagen te monteren.

Stroblazer+voor%2D+of+achterop+de+voermengwagen
© Eigen Foto

Flexibele toepassingen en –omstandigheden vragen om flexibele machines. Aan deze eis voldoet volgens Bernard van Lengerich Maschinenfabrik (BvL) uit Emsbüren de stroblazer V-Comfort Turbo.

De klant kan kiezen uit een voermengwagen met een stroblazer aan de voor- of achterkant. Bij beide varianten heeft de klant daarnaast de keuze tussen de standaard directe uitworp (20 graden naar rechts/links zwenkbaar) en een hydraulisch draaibare lospijp, waarbij de lospijp 190 graden kan worden gedraaid.

Zo is de machine geheel aan de instrooi-omstandigheden in de stal aan te passen. Bij beide varianten kan de werpwijdte 85 graden in de hoogte worden versteld, zodat de veehouder de stal volledig – van voor tot achter - kan instrooien.

Manoeuvreren

De compacte bouwwijze van de stroblazer zorgt er voor dat deze dicht bij de mengkuip staat en de machine zo korter maakt. Dat bespaart niet alleen ruimte, maar maakt het manoeuvreren ook een stuk makkelijker. Aan de achterkant helpt bovendien een aanrijbescherming om beschadigingen bij het manoeuvreren te voorkomen.

De stroblazer V-Ccomfort Turbo kan aan (vrijwel) alle types V-Mix voermengwagens worden gemonteerd. Elementen, zoals de standaard steenvangbak, waarmee grove, zware vreemde voorwerpen uit het instrooimateriaal kunnen worden opgevangen, zorgen voor bedrijfsveiligheid.

Het productassortiment van BvL bestaat uit voer-, uitkuil-, instrooi-, biogas- en systeemtechniek. Ongeveer 60 procent van onze omzet realiseert het bedrijf in het buitenland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer