McCain+steekt+1+miljard+dollar+in+productiecapaciteit
Nieuws
© Haijo Dodde

McCain steekt 1 miljard dollar in productiecapaciteit

Aardappelverwerker McCain Foods kondigt plannen aan voor een investeringsprogramma om wereldwijd de productiecapaciteit van de fritesfabrieken uit te breiden.

Het gaat om investeringen van meer dan 1 miljard dollar. De uitbreiding van de productiecapaciteit betreft onder meer fabrieken in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk, België, Argentinië, Colombia en India.

Volgens Dirk van de Put, algemeen directeur bij de van oorsprong Canadese fritesfabrikant, onderzoekt McCain actief waar in het bestaande netwerk mogelijkheden zijn om meer volume te verwerken. 'Naast capaciteit investeren we in infrastructuur, nieuwe technologieën en productinnovaties', aldus Van de Put.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  14° / 9°
  30 %
 • Woensdag
  15° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  16° / 9°
  10 %
Meer weer