The+Greenery+nu+ook+Milieukeur
Nieuws
© The Greenery

The Greenery nu ook Milieukeur

Handelsorganisatie The Greenery in Barendrecht is sinds afgelopen week ook Milieukeur gecertificeerd.

Na een uitgebreide audit van AQS heeft Isacert het certificaat uitgegeven en mag The Greenery Milieukeur-producten uitleveren. Met het keurmerk garandeert The Greenery dat betreffende groenten, fruit en paddestoelen daadwerkelijk van Milieukeur gecertificeerde telers afkomstig zijn.

Naast dat duurzaamheid een belangrijke pijler is bij The Greenery merkt de organisatie dat de vraag naar duurzaam geteelde producten bij haar klanten steeds verder toeneemt. Momenteel wordt ook bij telers van The Greenery Milieukeur ingevoerd. Per 1 januari 2020 wil The Greenery een fors aandeel Milieukeur gecertificeerde teelt kunnen leveren.

Aanvulling

'Milieukeur wordt daarbij op korte termijn een invloedrijke certificering in de AGF, dus is het voor The Greenery belangrijk daar ook in te mogen handelen.' 'Het certificaat is hierom zeker een aanvulling voor de reeds bestaande certificeringen van onze organisatie', aldus Albert Wielink, manager Systeemborging bij The Greenery.

Milieukeur is gebaseerd op een integrale benadering bij de verduurzaming van producten en diensten, met een gebalanceerde afweging tussen de verschillende duurzaamheidsthema's van klimaat tot verpakking.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  15° / 9°
  50 %
 • Maandag
  15° / 8°
  50 %
 • Dinsdag
  15° / 8°
  50 %
Meer weer