Schoner+voer+door+nieuwe+RT+Respiro+bandhark
Nieuws
© Eigen Foto

Schoner voer door nieuwe RT Respiro bandhark

De RT Respiro bandhark van Oostenrijkse makelij biedt een vernieuwende manier van zwadafleg. De hark zorgt voor schoner voer met een beduidend lager ruwe asgehalte.

In plaats van de traditionele harktanden legt de RT Respiro bandhark het gewas via een transportband in het zwad. Dat levert een schoner product op. En een schoner gewas betekent schoner voer.

De RT Respiro bandhark zorgt voor een gelijkmatiger zwad onder alle omstandigheden dankzij de kleine pick-up, rotor en zwadrol, zelfs bij hoge snelheden. De bandhark draagt bij aan een schoner product aangezien er voorkomen wordt dat grondresten meegaan in het zwad.

Het gepatenteerde anti-loss systeem is een bijzondere tandbevestiging. Met één bout zijn zes tanden bevestigd. Dat levert een storingsvrije werking op en geen tandverlies.

Duport

De importeur voor Nederland van de RT Respiro bandharken is Duport uit Dedemsvaart. De RT Respiro bandhark is een mooie aanvulling in het programma hooibouwmachines die Duport te bieden heeft.

Een demomachine is beschikbaar via Duport uit Dedemsvaart. Ook is de bandhark te bekijken op de Graslanddemodag die Duport begin juni in Dedemsvaart organiseert.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  10° / 8°
  95 %
 • Donderdag
  6° / 2°
  70 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  80 %
Meer weer