ForFarmers op 24 mei naar de beurs

Veevoederproducent ForFarmers gaat op 24 mei aanstaande naar de beurs. Vanaf die dag zal het concern onder de afkorting FFARM genoteerd staan op de Euronext Amsterdam.

ForFarmers+op+24+mei+naar+de+beurs
© ForFarmers

ForFarmers zal geen nieuwe aandelen aanbieden of uitgeven in verband met de beursnotering. Het prospectus met betrekking tot de Beursnotering wordt binnenkort gepubliceerd.

Tot de beursnotering worden de certificaten van aandelen van ForFarmers, de participatierekeningen en voerequivalenten van FromFarmers verhandeld via een multilaterale handelsfaciliteit.

Omzetten

Houders van certificaten van aandelen en participatierekeningen kunnen deze financiële instrumenten omzetten in verhandelbare aandelen op Euronext Amsterdam. Dat gebeurt in overeenstemming met de daarvoor toepasselijke bepalingen en voorwaarden.

Met ingang van de beursnotering zullen alleen de voerequivalenten verhandelbaar blijven via de multilaterale handelsfaciliteit.

Van B.V. naar N.V.

De beursgang van het veevoederconcern wordt begeleid door Rabobank en ABN Amro. Voorafgaand aan de beursnotering zal ForFarmers B.V. worden omgezet in ForFarmers N.V..

De ledenraad gaf 15 april groen licht voor de beursgang.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  12° / 10°
  80 %
 • Woensdag
  14° / 7°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 6°
  70 %
Meer weer