Albert Heijn start online televisiekanaal

Albert Heijn start woensdag met het eigen online tv-kanaal Appie Today. De supermarktketen zelf noemt het een interactieve zender gemaakt door, met en voor klanten en medewerkers.

AH hoopt met Appie Today een nieuwe jongere doelgroep te bereiken. Op het YouTube-kanaal zullen dagelijks vlogs, reportages en series over eten, trends en actualiteiten te zien zijn. Een van de programma's is 'Food for Thought', waarin samen met klanten eigen producten onder de loep worden genomen.

Voor een retailer als Albert Heijn wordt volgens directeur Wouter Kolk steeds moeilijker om alle klanten via de oude media te bereiken. 'De media fragmenteert in hoog tempo. Mediaconsumenten zijn steeds selectiever in hun zoektocht naar een verhaal waarbij zij zich thuisvoelen. Wij geloven dat wij dat kunnen bieden met Appie Today.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  10° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer