Piet Boer neemt afscheid van FrieslandCampina

Voorzitter Piet Boer stopt vandaag als voorzitter van het Coöperatiebestuur van FrieslandCampina. Hij wordt opgevolgd door Frans Keurentjes.

Piet+Boer+neemt+afscheid+van+FrieslandCampina
© frieslandcampina

Boer was statutair aftredend en niet herbenoembaar. Keurentjes wordt vandaag door de Ledenraad aangewezen als zijn opvolger.

Keurentjes is sinds december 2006 lid van het bestuur en de raad van commissarissen van FrieslandCampina (en rechtsvoorgangers). Hij heeft een melkveehouderijbedrijf in Hornhuizen (Groningen).

Erwin Wunnekink

Erwin Wunnekink is per vandaag vicevoorzitter van het bestuur en vicevoorzitter van de raad van commissarissen. Wunnekink is sinds december 2009 lid van het bestuur en de raad van commissarissen.

Hij heeft een melkveehouderijbedrijf in Haarlo (Gelderland). Wunnekink volgt Jan Keijsers op die sinds 16 december 2014 vicevoorzitter van het bestuur en vicevoorzitter van de raad van commissarissen is.

Jan Keijsers blijft lid van het bestuur van de coöperatie tot in december 2017, wanneer hij statutair aftredend en niet herbenoembaar is.

Nieuwe bestuursleden

Hans Hettinga en Gjalt Mulder treden vandaag toe tot bestuur én Raad van Commissarissen van Koninklijke FrieslandCampina. Hettinga heeft in maatschap met zijn broer een melkveebedrijf in It Heidenskip (Friesland). Gjalt Mulder heeft een melkveebedrijf in Lippenhuizen (Friesland).

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer