Kosteloos deskundige hulp bij verdiepen in zonnepanelen

Een lagere energierekening, een bijdrage aan een beter milieu en bewustwording van het eigen stroomverbruik. Dit zijn slechts enkele van de redenen die er zijn om te investeren in zonnepanelen.

Kosteloos+deskundige+hulp+bij+verdiepen+in+zonnepanelen
LTO Ledenvoordeel

En dat zien ook steeds meer agrariërs in. Voor de agrariër die interesse heeft, is er de komende maanden Vraagbundeling Zonnepanelen 'on tour'.

Veel agrariërs denken na over het aanschaffen van zonnepanelen, maar de hoeveelheid informatie die op hen afkomt tijdens het verdiepen in zonnepanelen is soms overweldigend. En precies daar schiet LTO Vraagbundeling Zonnepanelen 'on tour' te hulp. Installateur Tenten Solar, huidige LTO leverancier, gaat namelijk kosteloos en vrijblijvend bij de agrariërs langs voor een gesprek aan de keukentafel. Wie nadenkt over het aanschaffen van zonnepanelen kan dan al zijn of haar vragen stellen, een prijsberekening laten maken en krijgt technisch advies op maat.

Know-how

Dankzij de heldere informatievoorziening en collectieve inkoop vanuit Vraagbundeling Zonnepanelen van LTO hebben inmiddels bijna 650 agrariërs zonnepanelen op hun dak laten plaatsen. Menco van Weringh, agrariër met een akkerbouwbedrijf in Laren (Gld.) ondervond de voordelen van de samenwerking tussen LTO en Tenten Solar Zonnepanelen: 'Op het moment dat ik serieus begon na te denken over zonnepanelen, viel de Vraagbundeling Zonnepanelen me op. Het woord 'vraagbundeling' klonk me al positief in de oren. Met een grote groep mensen is je uitgangspositie natuurlijk altijd sterker. Maar wat mij met name aansprak aan de samenwerking van LTO met Tenten Solar Zonnepanelen is het programma van eisen dat opgesteld is. Het biedt een stukje know-how en ik hoefde het niet allemaal zelf uit te zoeken.'

On tour

Vraagbundeling Zonnepanelen 'on tour' start half oktober en loopt tot half november. Zo zijn de provincies Friesland en Groningen aan de beurt van 10 t/m 14 oktober, Drenthe en Overijssel van 17 t/m 21 oktober, Flevoland en Gelderland van 24 t/m 28 oktober, Noord-Brabant en Limburg van 1 t/m 4 november, Zuid-Holland en Zeeland van 7 t/m 11 november en last but not least Noord-Holland en Utrecht van 14 t/m 18 november.

Aanmelden voor Vraagbundeling Zonnepanelen 'on tour' kan hier.

LTO Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel maakt zich sterk voor ruim 40.000 agrarische ondernemers die lid zijn van LTO Noord, ZLTO of LLTB. Wij onderhandelen met leveranciers namens...

Lees verder »

Meer van LTO Ledenvoordeel

Lees ook

Meer artikelen van LTO Ledenvoordeel »

Artikelen over LTO Ledenvoordeel