Meer publiek op 107de Landbouwshow Opmeer

Zeker 12.000 mensen kwamen gisteren af op de 107-de editie van de Landbouwshow Opmeer. Voorzitter Wim Staal was dan ook zeer tevreden over het verloop van de landbouwtentoonstelling.

Meer+publiek+op+107de+Landbouwshow+Opmeer
© Marcel Rob

'In de ochtend heeft het hier in de buurt nog even gespookt, maar de zware buien trokken net langs het showterrein', stelt Staal vast. Dat er zo'n 2.000 meer mensen dan voorheen op het totaalevenement afkwamen, verklaart de tentoonstellingsvoorzitter niet alleen uit het mooie weer.

Nieuwe elementen

Ook uit het feit dat er dit jaar weer nieuwe elementen aan de landbouwshow zijn toegevoegd droegen bij aan het succes. 'Je moet niet ieder jaar hetzelfde brengen', aldus Staal.

Dit jaar viel het provincie Noord-Holland Proefplein op waar Greenport Noord-Holland Noord een presentatie en proeverij van streekproducten verzorgde in opdracht van de provincie. Daarnaast was er het defilé van innovatieve landbouwmachines.

Even ruiken

Beide elementen keren volgend jaar waarschijnlijk terug, schat Staal in. 'Mensen moeten er aan wennen, er even aan ruiken. Maar als we merken dat de noviteiten aanslaan, gaan we er volgend jaar verder mee.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer