Wester en Bakker sterk in Opmeer

Met twee kampioenen en een reservetitel bij de individuele keuring was John Wester gisteren succesvol tijdens de Landbouwshow in Opmeer. Ook Willem Bakker uit Nieuwe Niedorp was succesvol met een titel en een reservelint. Wel was het algemeen kampioenschap voor Bakker.

Wester+en+Bakker+sterk+in+Opmeer
© LOGO

Dat algemeen kampioenschap en de titel bij de oudere koeien waren voor Marijtje 356 (V. Comestar Lheros) van Bakker. Dat dier werd ook de laatste drie edities algemeen kampioen tijdens de wintershow in Middenmeer.

In deze klasse was haar secondante Carla 344 (V. Dropshot) van Wester.

Reservetitel

Bij de jonge koeien waren de rollen omgedraaid. Wester won nu met Truus 197 (V.Joylan Eurostar), terwijl Marijtje 368 (V.Wilcoxview Jasper, M. Marijtje 356) van Bakker de reservetitel opeiste.

Bij de vaarzen won Truus 203 (V. Galastar Bluesky) van Wester, terwijl Wilhelmina 296 (V R-E-W Seaver) van Melkveebedrijf P.Akkerman uit Westbeemster haar secondante was.

Bedrijfscollecties

Bakker leverde ook de beste bedrijfscollectie, waarbij Wester tweede werd. Mina 933 (V. Grashoek Keeper) van firma van Echtelt uit Hoogwoud was de koe met het beste uier van de dag.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer