Noordermeer nieuwe topman De Graafstroom

Raymond Noordermeer is vanaf 1 oktober de algemeen directeur van Zuivelfabriek De Graafstroom in het Zuid-Hollandse Blekensgraaf.

Noordermeer+nieuwe+topman+De+Graafstroom
© Foodservice Instituut

Noordermeer (51) volgt Henk van Bochove op, de huidige algemeen directeur. Hij zei vorig jaar september al te stoppen bij De Graafstroom en wil verder als zelfstandig ondernemer.

Doorgewinterd

Noordermeer is volgens het bestuur De Graafstroom 'een doorgewinterde en gedreven professional met meer dan vijftien jaar zuivelervaring'.

Hij heeft eerder gewerkt bij Royal FrieslandCampina, laatst in de functie van Business Unit Directeur Foodservice. Daarvoor was hij werkzaam in verschillende commerciële functies.

Onder leiding van Noordermeer wordt De Graafstroom de komende jaren verder uitgebouwd met de nadruk op merkkazen en klant specifieke private labels.

Vertrouwen

Het bestuur van zuivelcoöperatie Deltamilk, de eigenaren van De Graafstroom, ziet de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Het bestuur bestaat uit voorzitter Henk Davelaar, Henk van der Wind, Kees Cruijsen, Hendrik de Jong, Corine Peek en Jan Kooijman.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer