Schultz+praat+niet+met+boer+over+wateroverlast
Nieuws
© Dirk Hol

Schultz praat niet met boer over wateroverlast

Minister Melanie Schultz van Haegen (I&M) gaat niet op bezoek bij Limburgse boeren en tuinders die lijden onder wateroverlast. Ze heeft dat gezegd in de Tweede Kamer.

Tijdens een Kamerdebat over het waterbeleid vroeg Jaco Geurts (CDA) de bewindsvrouw of ze bereid is naar Limburg af te reizen. Hij wees op de grote problemen waar agrariërs mee kampen na de overvloedige regen.

Schultz van Haegen reageerde afhoudend. Ze wees erop dat ze al 'met regelmaat' in de regio op bezoek gaat en daarbij zaken zal combineren. 'Maar ik ga niet langs in elk gebied in Nederland dat kampt met wateroverlast.'

Weer

 • Dinsdag
  13° / 7°
  50 %
 • Woensdag
  8° / 5°
  10 %
 • Donderdag
  10° / 4°
  70 %
Meer weer