Europese+prijs+voor+boerin
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Europese prijs voor boerin

LTO Vrouw en Bedrijf roept agrarische onderneemsters op om zich aan te melden voor de European Innovation Award for Women Farmers. Dat is een tweejaarlijkse prijs die wordt toegekend door het Women's Committee van COPA, de Europese koepel van boeren en tuinders.

Thema van de competitie is dit jaar 'Agrarische vrouwen als stuwende kracht achter innovatie en groene groei in de EU'. Doel van de prijs is aandacht genereren voor vernieuwende activiteiten en projecten van agrarische onderneemsters.

Het is de vierde keer dat prijs wordt uitgereikt. Dat gebeurt vlak voor de ''Internationale dag van agrarische vrouwen', op 15 oktober in Brussel. Boerinnen kunnen zich tot 12 mei aanmelden. Ze kunnen ook door anderen worden genomineerd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  5° / 1°
  40 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
Meer weer