Dit weekend 'Lekker naar de boer'

Het jaarlijkse evenement 'Lekker naar de boer' zal dit weekend zo'n 60.000 bezoekers trekken naar 160 biologische bedrijven. Rondleidingen en proeverijen maken deel uit van het programma.

Dit+weekend+%27Lekker+naar+de+boer%27
© Nieuwe Oogst

Het evenement is een promotieactiviteit die Bionext organiseert met de deelnemende bedrijven. 'Lekker naar de boer' wil de smaak en kwaliteit van biologische producten bij de consument onder de aandacht brengen.

De internetpagina van 'Lekker naar de boer' toont alle deelnemende bedrijven. Naast boerderijbezoek zijn er ook speciale activiteiten zoals het debat over de aardappel van de toekomst zondag bij BioRomeo in Ens en een buffelknuffel in Son en Breugel.

Stoerste bioboerin

Hilde Jansen van druivenkwekerij Nieuw Tuinzight in Den Hoorn werd gekozen tot stoerste biologische boerin van 2014. Jansen werd voor de verkiezing opgegeven door haar kinderen. De verkiezing maakt deel uit van de promotiecampagne voor 'Lekker naar de boer'.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  11° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  10° / 5°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
Meer weer