Nieuwe+generatie+LED+helft+zuiniger
Nieuws
© Opticow

Nieuwe generatie LED helft zuiniger

Het verbruik van de derde generatie VetSite LED-armaturen is met 88 Watt ruim 50 procent lager. Op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Venray introduceert Opti-Cow de VetSite GEN3.

Het nieuwe armatuur geeft weinig lichtverstrooiing. Door de ideale lichtverdeling schijnt het licht waar het moet schijnen en blijft het buiten de stal donker.

Het armatuur voldoet hiermee volledig aan de voorwaarden gesteld in het Convenant Lichthinder Melkveehouderij.

Eén schakelkast

Er zijn meerdere mogelijkheden om de VetSite GEN3 aan te sturen. Van een handmatig aan-/uitsysteem met handmatig dimmen, tot een volledig Opti-Cow Control computersysteem.

Het Control computersysteem is een geïntegreerd besturingssysteem waarmee meerdere staltoepassingen vanaf een plaats kunnen worden bediend.

Met de optionele app is het systeem vanuit alle hoeken van de stal te besturen. Het biedt ook de mogelijkheid tot service en ondersteuning op afstand.

Witte kleur

Naast de toepassing in de melkveehouderij is het armatuur geschikt voor andere stallen met vee en maneges. De voor LED-verlichting kenmerkende witte lichtkleur is gebleven. De verwachte levensduur is honderdduizend branduren.

De Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen worden van 23 tot en met 25 februari gehouden in Venray.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  8° / 2°
  10 %
 • Maandag
  10° / 2°
  0 %
 • Dinsdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer