Lichte Kellands zelfrijdende veldspuit

Importeur Pool Agri in Vroomshoop heeft per 1 november de Kellands zelfrijdende spuiten en werktuigendragers aan het programma toegevoegd.

Lichte+Kellands+zelfrijdende+veldspuit
© eigen foto Kellands

Tijdens de Agritechnica introduceert Pool Agri de bijzondere Kellands Agribuggy A280 zelfrijdende spuit. De machine is compact, compleet uitgerust, wendbaar en heeft een leeg gewicht van 4.800 kilo. De wielbasis bedraagt slechts 4,8 meter.

De zelfrijder wordt standaard geleverd met een set brede 560/60 R22.5 wielen en een set cultuurwielen in de maat 11.2 of 12.4.

Beperkte draagkracht

De brede banden en het geringe eigen gewicht geven de mogelijkheid om te kunnen spuiten op percelen met beperkte draagkracht en onder natte omstandigheden.

De Kellands Multidrive M380 en M420 zijn veelzijdige en krachtige werktuigendragers met een wielbasis van respectievelijk 3,8 en 4,2 meter.

Gewasschade

Naast voorwiel-, vierwiel- en hondengangbesturing hebben de werktuigdragers de mogelijkheid om met de 'delay mode' te werken. Deze bijzondere besturing helpt gewasschade te voorkomen bij het in- en uitsturen van spuitsporen.

Pool Agri vermarkt deze voertuigen exclusief in Nederland en Duitsland.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer