Studieclub Kringloopwijzer

ZLTO biedt jonge melkveehouders de gelegenheid om zich in studieclubverband te verdiepen in de werking van de Kringloopwijzer.

Heb je altijd al willen weten waarom het gras van de buren groener is? En zie jij uitdaging in het optimaliseren van jouw mineralenkringloop met andere jonge melkveehouders? Dan zijn wij op zoek naar jou! Optimaliseren en ontwikkelruimte creëren is belangrijk voor jonge ondernemers. Hier hangt immers de toekomst van je bedrijf vanaf.
ZLTO biedt jonge ondernemers nu de kans om samen in studieclubverband te kijken naar de optimalisatie van hun Kringloopwijzer en deze te vertalen naar praktische handvatten voor hun bedrijf. Zo kun jij als jonge ondernemer het verschil maken!
Met de managementtool OPTIcow van ZLTO worden verschillen in de mineralenefficiënties zichtbaar en kan achterhaald worden waar een bedrijf voordeel kan halen met de Kringloopwijzer. Verbetering van de mineralenbenutting op zowel koe- als bodemniveau zijn daarbij de sleutelfactor. Hier valt ontwikkelruimte te verdienen binnen de melkveewet en het is ook nog eens goed voor je portemonee.

Hoe werkt het?

Een studieclub bestaat uit tien tot maximaal twaalf personen. Binnen deze groep behandelen we de mogelijkheden met de Kringloopwijzer en vergelijken we bedrijfseigen prestaties binnen de studiegroep.
Heb je interesse? Dan vragen we je vrijblijvend een mail te sturen naar het volgende e-mail adres: janine.roemen@zlto.nl

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer