Korting op ‘eigen’ verzekering

Het lidmaatschap van LTO Noord biedt vele en diverse voordelen. Er zijn tal van initiatieven waarbij het doorgeven van het lidmaatschapsnummer deuren opent die voor anderen gesloten blijven.

Chantal LensenVia LTO Noord Verzekeringen kunt u kortingen krijgen die variëren van 5 tot 20 procent. U hoeft niet weg bij uw bestaande verzekeraar. U krijgt een direct premievoordeel én een belastingbesparing. Immers, de assurantiebelasting gaat voortaan over een lagere grondslag.
Behalve korting biedt LTO Noord Verzekeringen alleen voor leden beschikbare producten. Zo zijn er producten die uw eigen melk vergoeden bij vervuiling. Ook als dit vóór levering wordt ontdekt. Of wat te denken van een rechtsbijstandspolis die aanmoedigt om kosteloos een advocaat te raadplegen. Juist om te voorkomen dat er een zaak uit voortkomt. Alles met als doel de ondernemer in een betere positie te brengen dan wel te houden dan de ondernemer die geen LTO Noord-lid is.
Verder hebt u toegang tot een verzuimconcept (voor leden met personeel) en kunt u productiemiddelen leasen zoals een melkrobot of luchtwasser zonder dat uw werkkapitaal en onderpand worden aangetast.
U kunt vrijblijvend een adviseur van LTO Noord Verzekeringen raadplegen, die u voor kan rekenen hoeveel u, bij gelijkblijvende verzekeraar, kunt besparen. LTO Noord Verzekeringen is bereikbaar via (023) 5201516 of kijk op www.ltonoordverzekeringen.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer