Denk mee over site LTO Noord

LTO Noord werkt aan een nieuwe website. Deze site biedt meer mogelijkheden voor leden, zoals informatie toegespitst op de persoonlijke behoefte of in (besloten) groepen met medeondernemers in contact komen. Om te polsen of de nieuwe site aansluit bij de wensen en behoeften van de leden zoekt LTO Noord nu leden die mee willen denken bij de opbouw van het zogeheten Nieuw Digitaal Platform.

Henriët Dijk
‘De wereld verandert en daarmee de behoefte van ondernemers. Onze leden geven aan dat ze op elk gewenst moment, tijd- en plaatsonafhankelijk, informatie op maat willen. Dit sluit aan bij de stappen die LTO Noord zet naar een open, ondernemende netwerkorganisatie. Het digitale platform past hier goed in.’
In het Nieuw Digitaal Platform kunnen leden reageren op blogs en resultaten. Ook krijgen alle leden een eigen, afgeschermde omgeving. Op ‘Mijn pagina’ kunnen leden onder meer aangeven welk nieuws ze willen ontvangen per mail, gegevens van hun lidmaatschap bekijken of in contact komen met andere leden. Zo kan LTO Noord maatwerk bieden.
Die persoonlijke pagina kunnen leden zelf beheren, vergelijkbaar met de eigen, digitale omgeving die mensen hebben bij hun bank of webwinkels als Bol.com.
‘Via het nieuwe platform kunnen leden relevante land- en tuinbouwinformatie vinden’, vertelt Wakker. ‘Leden kunnen kennis en informatie uitwisselen met collega-ondernemers en bestuurders. Ook kunnen ze snel en gemakkelijk nieuwe initiatieven starten.’

Inspireren en scherp houden

Wakker en het projectteam Nieuw Digitaal Platform willen nu weten of ze de juiste lijn te pakken hebben. ‘We zijn erg benieuwd wat leden van onze opzet vinden. Tegelijkertijd hopen we dat leden ons inspireren en scherp houden om zo de nieuwe site nog beter te maken’, zegt Wakker.
Daarom zoekt LTO Noord leden die mee willen denken en kijken. Het idee is dat - in aanloop naar de introductie van het Nieuw Digitaal Platform - deze groep zich drie à vier keer buigt over de nieuwe site. Daarvoor komen de leden minimaal één keer bij elkaar. Verder zullen zij telefonisch en per mail benaderd worden. Er wordt gestreefd naar een brede spreiding, zowel in sectoren als in regio’s.

Boeren-Facebook

Casper Mentink, als lid vanaf het eerste uur bij de opzet van de site betrokken, noemt het Nieuw Digitaal Platform ‘de boeren-Facebook’. ‘Ik denk dat het zeker van toegevoegde waarde is voor agrarische ondernemers,’ stelt Mentink.
Leden die mee willen denken met het Nieuw Digitaal Platform kunnen zich aanmelden via communicatie@ltonoord.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer