Nu ook Seed Valley in India

In de Indiase deelstaat Gujarat is deze week de Gujarat Seed Valley opgericht. Incotec India bekleedt met hulp van de Nederlandse Business Support Office en in samenwerking met de landbouwautoriteiten van de deelstaat Gujarat een belangrijke rol bij het opzetten en ontwikkelen van het Seed Valley-concept.

Nu+ook+Seed+Valley+in+India
© Incotec

Seed Valley in Gujarat is gebaseerd op het Nederlandse Seed Valley-model, maar met enigszins verschillende doelstellingen.

De focus van de Nederlandse Seed Valley ligt in de positionering van de zaadsector als een zeer innovatieve en economisch belangrijke internationale industrie, terwijl 'Gujarat Seed Valley' gericht is op het versterken van de Gujarat staat als belangrijke zaadhub.

Zaadindustrie

Deze hub zal de economische positie van Gujarat en haar telers verbeteren, tevens de zaadindustrie in Gujarat en in India verankeren. De activiteiten richten zich op het bevorderen van de kwaliteit van de productie van zaaizaad voor de binnenlandse en exportmarkten.

Het concept van 'Gujarat Seed Valley' brengt de belanghebbenden in de zaadsector een gemeenschappelijk platform. Zij werken aan gemeenschappelijke doelen, zoals duurzaamheid, innovatie en kwaliteit.

Incotec is gespecialiseerd in zaadverbetering en zaadcoatings.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer