Incotec opent vierde vestiging in Azië

Na Japan, India en China opent zaadtechnologiebedrijf Incotec in Zuidoost-Azië nu ook een vestiging in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië.

Incotec+opent+vierde+vestiging+in+Azi%C3%AB
© Incotec logoj

Voor het Nederlandse bedrijf is dit wereldwijd de dertiende vestiging. Naast Europa en Azië is Incotec actief in de Verenigde Staten, Brazilië, Zuid-Afrika en Australië. Het hoofdkantoor staat in Enkhuizen.

Incotec Maleisië start als verkoopkantoor en richt zich op introductie van zaadverbeteringstechnieken in rijst en maïs en diverse groentegewassen.

Algemeen directeur Jan Willem Breukink van Incotec vertelt dat het bedrijf bewust uitbreiding zoekt in Azië. 'Nergens is de behoefte aan duurzaam voedsel zo sterk als in deze regio. Wij ontwikkelen innovatieve producten die de lokale telers in staat stellen om hun opbrengsten en inkomsten te vergroten.'

Verbeteren van zaad

Incotec levert wereldwijd producten en diensten die gericht zijn op het verbeteren van zaad door coating, priming en desinfectie. Veder ontwikkelt het bedrijf diensten voor genetische analyses en kwaliteitscontroles.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 8°
    20 %
Meer weer