Nederland+promoot+zuivel+in+VS
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Nederland promoot zuivel in VS

Nederland staat met een stand op de International Dairy Show in Chicago, in de Verenigde Staten. Ons land is hier met een stand aanwezig en bedrijven kunnen zich hierbij aansluiten.


Deze tweejaarlijkse beurs vindt dit jaar van 15 tot en met 18 september plaats in de Noord-Amerikaanse stad Chicago. Het is een interessante gelegenheid voor de Nederlandse zuivelindustrie om reclame te maken en persoonlijk contact te hebben met potentiële klanten.

De locatie van de beurs is McCormick Place in Chicago, gelijktijdig met de Process Expo en InterBev Process beurzen. Deelnemers aan de International Dairy Show zijn onder andere werkzaam op het gebied van vloeibare zuivel, ijs, kaas, verpakt voedsel en fruit- en sapdranken.

Innovatie

De focus van de beurs ligt dit jaar op technologie en innovatie van de verwerking, verpakking, ingrediënten, distributie en veiligheid van voedsel. De organisatie verwacht dit jaar 20.000 deelnemers voor alle beurzen.

Nederland staat met een eigen stand 'The Netherlands: Dairy Innovators' op de beurs. Het Nederlandse Consulaat-Generaal in Chicago, de Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij van Noord-Nederland (NOM) en de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (OMFL) bemannen de stand.

Ook andere Nederlandse bedrijven zijn welkom om zich op deze stand te promoten.

Weer

 • Maandag
  6° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  9° / 1°
  85 %
 • Woensdag
  8° / 7°
  95 %
Meer weer