Open dagen boomkwekers

Limburg/Niederrhein - The Green Connection houdt van 24 tot en met 28 augustus opendeurdagen voor boomkwekerijen die zijn aangesloten bij een van hun vier lid-organisaties. De achttien deelnemende bedrijven laten zien wat de regio Zuidoost-Nederland te bieden heeft aan boomkwekerijproducten.

The Green Connection heeft onder meer als doel gezamenlijk activiteiten te realiseren om het grensgebied Limburg/Niederrhein in een betere marktpositie te brengen. Daarbij past het gezamenlijk open dagen houden op de bedrijven.
Handel en andere partijen zijn van harte welkom een kijkje te nemen in deze regio en de deelnemende bedrijven te bezoeken. Er is een folder gemaakt die zoveel mogelijk wordt verstuurd. Op de website is meer informatie te vinden en kunnen de ontwikkelingen worden gevolgd.
Sinds een jaar is de (heringerichte) The Green Connection als platform en samenwerkingsverband weer actief. The Green Connection vindt het belangrijk te investeren in een sterk boomteeltplatform dat waardevol is voor de ondernemer in het grensgebied Limburg-Niederrhein, in het groene hart van Europa.
Het platform vindt het belangrijk dat organisaties die de boomteelt in de grensregio Limburg-Duitsland kunnen versterken, zijn vertegenwoordigd. Zo kan deze (eu)regio worden versterkt en internationale samenwerking worden bevorderd.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer