Afscheidsreceptie Huub Schreurs

Arvalis-medewerker Huub Schreurs bereikt op 16 augustus zijn pensioengerechtigde leeftijd en neemt daarom binnenkort afscheid van Arvalis. Om hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet, heeft Arvalis een afscheidsreceptie voor hem georganiseerd.
Op vrijdag 28 augustus is iedereen van harte welkom bij Partyhoeve De Geer in Horn om samen met Schreurs het glas te heffen en terug te blikken op zijn carrière.
Schreurs begon 39 jaar geleden zijn dienstverband bij de LLTB als sociaaleconomisch voorlichter bij de toenmalige Sociaal Economische Voorlichtingsdienst (SEV) van de LLTB. In 1991 maakte hij de overstap naar BBT Vastgoed en gaf hij invulling aan zijn al langer bestaande interesse in het agrarisch vastgoed.
BBT Vastgoed werd opgevolgd door Area en in 2006 door Arvalis. Gedurende deze periode is Schreurs werkzaam geweest als registertaxateur, beëdigd rentmeester en makelaar.
Schreurs heeft altijd met veel enthousiasme, plezier, toewijding en inzet voor agrarische ondernemers gewerkt. Genoeg reden om hem op vrijdag 28 augustus nog eens extra in het zonnetje te zetten.
De afscheidsreceptie vindt plaats bij Partyhoeve De Geer, Roermondseweg 100 in Horn, van 16 tot 18 uur. Iedereen is van harte welkom om afscheid te komen nemen van Schreurs.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer