Stigas+onderzoekt+langer+doorwerken
Nieuws
© Stigas

Stigas onderzoekt langer doorwerken

Arbo-instituut Stigas breidt haar onderzoek naar langer gezond doorwerken uit naar zelfstandigen en gezinsbedrijven in de agrarische en groene sector.

Het onderzoek is onderdeel van het project ‘Werken aan Morgen.’ Doel van het onderzoek is om in kaart te brengen wat in de sector al gebeurt om langer doorwerken mogelijk te maken en wat nog nodig is. In 2013 zijn werknemers en werkgevers al bevraagd.

Vragen die Stigas wil beantwoorden zijn: welke taken zijn gemakkelijk tot op hoge leeftijd ‘te doen’? Welke juist niet? Hoe spelen zelfstandigen in op de leeftijd in relatie tot hun werk? Welke maatregelen zijn succesvol, wat werkt niet en waar is (nog) geen oplossing voor? En wat doen zelfstandigen zelf om fit en vitaal te blijven?

Onderzoek

Stigas nodigt zelfstandig ondernemers in de agrarische of groene sector uit om mee te doen aan het onderzoek. Het onderzoek is voor alle leeftijden. De lijsten zijn in te vullen tot en met 15 mei 2015.

Deelnemers die de vragenlijst voor 15 april 2015 invullen maken kans op een diner voor twee.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  6° / -3°
  20 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  20 %
 • Woensdag
  7° / 3°
  10 %
Meer weer