Stigas werkt aan werknemer van morgen

De medewerker is een belangrijke bouwsteen van de ondernemer. Het is belangrijk dat deze gezond, en daarmee duurzaam inzetbaar, blijft. Stigas ondersteunt bedrijven hierbij met het programma Werken aan Morgen.

Stigas+werkt+aan+werknemer+van+morgen
© Stigas

Bij programma met bijbehorende website kunnen werkgevers en werknemers in de agrarische sector werken aan die vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. De site www.werkenaanmorgen.nl geeft informatie, een overzicht van de diverse ondersteuningsmogelijkheden vanuit Stigas, en biedt de mogelijkheid om zelf scans te doen en een afspraak te maken met een adviseur.

Vitaliteitsscans

Zo kunnen bedrijven op deze site zelf in kaart brengen wat ze al doen voor de gezondheid en vitaliteit van hun werknemers. Ook zien ze waar nog kansen liggen voor verbetering en wat een volgende stap kan zijn.

Werknemers kunnen een zelfscan doen. Deze geeft inzicht in de huidige gezondheid en vitaliteit, een prognose van hoe dit over vijf jaar zal zijn, en tips om de gezondheid en vitaliteit te vergroten.

Bedrijfsaanpak

Elk bedrijf is uniek. En vraagt dus om een eigen aanpak. Bedrijven die met de inzetbaarheid van hun medewerkers aan de slag willen, kunnen samen met een Stigasadviseur op zoek gaan naar de juiste route. Die begint met het in kaart brengen van de huidige situatie. Daarna worden de volgende stappen voor het bedrijf en de medewerkers bepaald.

Gezondheidsbus

Bedrijven met meer dan acht medewerkers kunnen de Stigas Gezondheidsbus laten langskomen voor een gezondheidscheck. De medewerkers worden onderzocht en krijgen een persoonlijk advies om eventueel geconstateerde klachten aan te pakken.

Geen kosten

Stigas ontwikkelde dit programma in het kader van het Sectorplan Agrarisch en Groen. In het kader van dit plan wordt de uitvoering gesubsidieerd door onder meer het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Colland. Dat maakt de deelname aan activiteiten gratis voor werkgevers en werknemers.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  8° / 0°
  10 %
 • Zaterdag
  10° / 4°
  10 %
 • Zondag
  10° / 4°
  10 %
Meer weer