Nieuwe bestuurders gezocht

ZLTO is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden (m/v), afkomstig uit de regio’s Midden en Zeeland. Aanmelden van kandidaten voor deze functies kan tot en met 22 april.

Binnen het bestuur wordt een aantal bijzondere aandachtsgebieden verdeeld, waarvoor je als bestuurslid verantwoordelijkheid draagt en waarin je ZLTO vertegenwoordigt. Als bestuurslid onderhoud je intensief contact met onze leden. Je bent op de hoogte van belangrijke vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen.
Daarnaast ben je een netwerker die vanuit de visie van ZLTO contacten onderhoudt met relevante stakeholders in markt en maatschappij.
Voor de selectie van kandidaten voor deze twee functies heeft het bestuur van ZLTO per regio een vertrouwenscommissie ingesteld. Deze commissies adviseren het bestuur over de voor te dragen kandidaat. Benoeming vindt plaats in de algemene vergadering in november.
De vertrouwenscommissies willen graag nieuw talent in beeld krijgen en nodigen ook jongeren en vrouwelijke (mede)ondernemers uit om te reageren. Heb je belangstelling voor de functie van bestuurslid bij ZLTO, richt dan je schriftelijke motivatie met curriculum vitae aan Kees.van.Heesbeen@zlto.nl.
Het is ook mogelijk dat je als lid van ZLTO iemand anders wilt aandragen als kandidaat-bestuurslid. Wij willen je in dit geval verzoeken deze kandidaat ruim voor 22 april (bij voorkeur via e-mail) kenbaar te maken bij de vertrouwenscommissie.
Bij ZLTO-manager Kees van Heesbeen is de profielschets op te vragen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer