Slim met energie

Energie is een structurele kostenpost op het varkensbedrijf. Hoe kan een ondernemer hierop besparen? VarkensNET houdt in samenwerking met AgroEnergiek op 13 april een bijeenkomst met als thema ‘Slim met energie’.

Deelnemers krijgen actuele informatie, een overzicht van oplossingsrichtingen en praktische handvatten om te besparen op energie zonder dat dit ten koste gaat van diergezondheid, voederconversie of klimaatsomstandigheden. Verder krijgen deelnemers een beeld van investeringsmogelijkheden en de terugverdientijd. Op basis hiervan kan de varkenshouder zelf beslissingen nemen voor zijn specifieke bedrijfssituatie.
De bijeenkomst start om 15.45 uur met twee sprekers te weten Willem Buiter van VIC Sterksel en Maurice Ortmans van Inno+. Zij geven de aanwezigen, plenair, een beeld van de energieneutrale stal. Na het buffet gaan de deelnemers in twee workshops de eigen energierekening kritisch onder de loep nemen. Hierna volgen tips om de kosten te verlagen. Rond 20.30 uur wordt de themabijeenkomst afgesloten.

Aanmelden

Voor meer informatie kunnen varkenshouders een e-mail sturen naar yvwichen@projectenltonoord.nl. Aanmelden kan telefonisch via (088) 8886677. Dit kan tot 8 april. De kosten voor de bijeenkomst bedragen 35 euro (exclusief btw) voor varkenshouders en 100 euro (exclusief btw) voor bedrijfsleven.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer