Lintje voor heemraad Naaktgeboren

Heemraad Jaap Naaktgeboren bij waterschap Zuiderzeeland is benoemd als lid in de Orde van Oranje Nassau.

Lintje+voor+heemraad+Naaktgeboren
© NVT

Naaktgeboren kreeg de Koninklijke onderscheiding opgespeld door burgemeester Aucke van der Werff van Noordoostpolder bij zijn afscheid van de algemene vergadering van Zuiderzeeland.

Naaktgeboren (70) was sinds 1987 lid van het algemeen bestuur van het waterschap Noordoostpolder. Na de fusie met heemraadschap Fleverwaard in 2000, waaruit Waterschap Zuiderzeeland ontstond, werd hij gekozen als lid van het algemeen bestuur.

Inzet

Vanaf 2005 bekleedde Naaktgeboren de functie van heemraad in het dagelijks bestuur van Zuiderzeeland. Daarbij zette hij zich in voor een goed watersysteem in het beheergebied van het waterschap, in het bijzonder de Noordoostpolder.

Naaktgeboren bezette een bestuurszetel namens de categorie Ongebouwd. Naast zijn inzet voor het waterschap, zette hij zich ook jarenlang in voor het verenigingsleven in de Noordoostpolder, met name in zijn woonplaats Tollebeek.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer