Dubex zoekt foto's voor jubileumboek

Spuitmachinefabrikant Dubex zoekt foto's van haar machines voor een jubileumboek. Binnenkort is haar directeur, Nico Dubbelboer, 40 jaar werkzaam bij Dubex.

Dubex+zoekt+foto%27s+voor+jubileumboek
© Dubex

Om dat te vieren wil Dubex een fotoboek met gebruikersfoto's maken. Het gaat daarbij om zowel nieuwe als oude foto's. Er wordt gevraagd naar foto's die een link hebben met Dubex. Ook spotters wordt gevraagd een foto in te sturen.

Verloting fotoboeken

Het bedrijf gaat onder de inzenders een aantal fotoboeken verloten. De inzenders krijgen hier persoonlijk bericht over. Ook worden de winnaars op de Facebookpagina van Dubex vermeld. Deze is te vinden via www.facebook.com/DubexBV

Tot 6 februari kan iedereen foto's mailen naar pz@dubex.com. Daarnaast wordt gevraagd om, indien mogelijk, een aantal andere gegevens mee te sturen. Het gaat dan om de naam van de inzender, de naam van de eigenaar van de spuitmachine, de plaats en de datum.

Verder is er ruimte voor het verhaal achter de foto. De foto's zullen samen met de informatie worden gebruikt voor een fotoboek. Dit fotoboek zal worden overhandigd aan de heer Dubbelboer tijdens zijn jubileum.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    17° / 8°
    20 %
  • Donderdag
    13° / 7°
    20 %
  • Vrijdag
    12° / 7°
    70 %
Meer weer