Gerard VanhommerigWaterbelang Parkstad, lijst 1 - nummer 2(waterschap Roer en Overmaas)

‘Op woensdag 18 maart beslist u wie u mandaat geeft om de komende vier jaar ons Limburgse waterschap te besturen. Vertrouwen en ervaring zullen voor u belangrijke redenen zijn in het bepalen van uw keuze.
‘Wij van lijst 1 Waterbelang Limburg staan voor u klaar. Ik sta op plek 2 en maak daarmee een goede kans gekozen te worden. Maar ik heb daarbij wel uw stem nodig.
‘In de LLTB-flyer die te vinden is op www.lltb.nl heb ik het over een eerlijke kostenverdeling. De dagelijks bestuursleden die na de verkiezingen worden benoemd, moeten dan ook uit het juiste hout gesneden zijn. Zij werken immers de voorstellen uit.
‘De bijdrage van natuurterreinen is belachelijk laag. De verhouding verhard ongebouwd en overig ongebouwd (landbouwgrond) is niet eerlijk. De belasting voor het watersysteem is namelijk meer dan tien keer zo hoog als bij 1 hectare landbouwgrond. De komende jaren staan veel investeringen gepland in de steden en dorpen. De rekening moet dan ook daar komen, waar mensen ervan profiteren.’

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
Meer weer