Nieuw platform tuinbouwtechniek gestart

Het Nederlandse tuinbouwmarketingbureau HortiLeads.nl lanceert deze week een platform over tuinbouwtechnologie en innovatie.

Nieuw+platform+tuinbouwtechniek+gestart
© Koen van Wijk

Het platform www.GreenHow.nl richt zich wereldwijd op investerende telers, toeleveranciers, adviseurs, onderzoekers en andere tuinbouwprofessionals die willen weten wat de laatste technologische ontwikkelingen zijn in de internationale glastuinbouw.

GreenHow staat voor ‘Greenhouse Technology & Know-How’. Het uitgeefplatform wil alle facetten van het telen laten zien en de laatste technieken die in de internationale glastuinbouw worden gebruikt.

Innovatieve projecten

De bezoeker vindt hier unieke content: nieuws, artikelen op vakbladniveau, discussies, fotoseries en video-testimonials over innovatieve tuinbouwprojecten.

Een internationaal platform, waar telers tevens het complete aanbod van toeleveranciers en hun laatste innovatieve projecten kunnen bekijken en vergelijken. Het platform GreenHow.nl is gratis te bezoeken.

Interactie

Bezoekers die een reactie willen achterlaten, een discussie willen starten, kennisartikelen, brochures of presentaties willen downloaden of zich willen inschrijven voor de nieuwsbrief wordt gevraagd zich te registreren

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 15°
  25 %
 • Maandag
  22° / 13°
  20 %
 • Dinsdag
  24° / 12°
  5 %
Meer weer