Nieuw+platform+tuinbouwtechniek+gestart
Nieuws
© Koen van Wijk

Nieuw platform tuinbouwtechniek gestart

Het Nederlandse tuinbouwmarketingbureau HortiLeads.nl lanceert deze week een platform over tuinbouwtechnologie en innovatie.

Het platform www.GreenHow.nl richt zich wereldwijd op investerende telers, toeleveranciers, adviseurs, onderzoekers en andere tuinbouwprofessionals die willen weten wat de laatste technologische ontwikkelingen zijn in de internationale glastuinbouw.

GreenHow staat voor ‘Greenhouse Technology & Know-How’. Het uitgeefplatform wil alle facetten van het telen laten zien en de laatste technieken die in de internationale glastuinbouw worden gebruikt.

Innovatieve projecten

De bezoeker vindt hier unieke content: nieuws, artikelen op vakbladniveau, discussies, fotoseries en video-testimonials over innovatieve tuinbouwprojecten.

Een internationaal platform, waar telers tevens het complete aanbod van toeleveranciers en hun laatste innovatieve projecten kunnen bekijken en vergelijken. Het platform GreenHow.nl is gratis te bezoeken.

Interactie

Bezoekers die een reactie willen achterlaten, een discussie willen starten, kennisartikelen, brochures of presentaties willen downloaden of zich willen inschrijven voor de nieuwsbrief wordt gevraagd zich te registreren

Weer

 • Donderdag
  16° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
Meer weer