Groei deelnamePerennial Power

Het aantal deelnemers aan Perennial Power, de promotieorganisatie voor vasteplantenkwekers, is dit jaar uitgebreid naar 27. Het budget van de organisatie is daarmee verhoogd naar 25.000 euro.
Perennial Power is vorig jaar februari opgericht en startte met twintig deelnemende bedrijven. Vasteplantenkwekers die zijn verenigd in de promotieorganisatie dragen op jaarbasis ongeveer 1.000 euro af voor de reclame van hun producten. De promotie loopt via iVerde.
De kwekers manifesteren zich vooral met persberichten aan plaatselijke kranten in binnen- en buitenland en via sociale media. In samenwerking met Tuinbranche Nederland organiseert Perennial Power in maart de ‘Week van de vaste plant’.
Bloemenveiling FloraHolland houdt zich ook bezig met promotie van vaste planten. ‘Niet alle kwekers zetten via FloraHolland af’, zegt Aad Vollebregt, voorzitter van de vasteplantencommissie van LTO Noord, over het initiatief Perennial Power. Volgens hem wordt er gekeken of beide organisaties kunnen samenwerken bij de promotie.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer