Laat ons weten wat u nodig heeft

We hebben een nieuwe website, nieuw foldermateriaal en een nieuwe krant. Eén gezamenlijke naam maakt alles een stuk eenvoudiger, zowel voor u als voor onszelf. Denk alleen al aan de efficiency doordat niet alles 3 keer gemaakt hoeft te worden, maar ook kunnen we u nu beter van dienst zijn. De processen slim inrichten, daar ligt onze focus. Daarom werken we ook maar met 6 medewerkers bij LTO ledenvoordeel.
Onze kern is financiële voordelen bieden aan onze leden bij de aanschaf van producten en diensten die ze voor hun bedrijf nodig hebben. Zo hebben we het afgelopen jaar weer zes nieuwe voordelen toegevoegd zoals een behoorlijke korting op de aanschaf van hogedrukreinigers. Een hogedrukreiniger is toch een apparaat dat op veel agrarische bedrijven gebruikt wordt. Het is daarom ook mooi dat we hier een korting van een paar honderd euro uit hebben weten te halen. Er is dan ook veel gebruik van gemaakt!
We hebben nu ruim veertig voordelen in allerlei categorieën, van energie tot zorgverzekeringen. Onze inzet is altijd een mooie en interessante korting. Daarbij kijken we vooral naar aspecten als wat levert de investering u op de lange termijn op, wat is het rendement, wat is de kwaliteit? Daar draait het om.
Maar een aanbieding moet aan twee kanten meerwaarde bieden. Ook de leverancier moet de voordelen ervan kunnen zien. Het is vooral onze collectiviteit die het interessant maakt voor de leverancier om met ons in zee te gaan. Onze slogan is niet voor niets: Samen kopen = samen delen.
Dit jaar willen we ons meer gaan richten op de sectorale wensen, zodat ook iedere sector zich kan herkennen in ons programma. Voorheen ging het vaak om de generieke behoefte, denk aan producten die u allemaal nodig heeft, zoals telefonie of energie. Nu willen we onze producten en diensten een meer sectoraal gezicht geven.
LTO vertegenwoordigt wel dertig sectoren. Wat voor de ene sector interessant kan zijn, is voor de andere sector helemaal niet interessant. Een melkveehouder wil wellicht graag korting op zijn mestsilokeuring, maar een glastuinder zit daar natuurlijk niet op te wachten. Door te kijken naar de behoefte die er in de sectoren ligt, hopen we onze kortingen daar dit jaar nog beter op aan te kunnen laten sluiten en daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken, dus bij deze roep ik u op: Laat ons weten wat u nodig heeft.

Teamleider LTO Ledenvoordeel

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer