Beurs in Leeuwarden blijft tweejaarlijks

De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs in Leeuwarden blijft een tweejaarlijks evenement. De 21e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs wordt gehouden van 14 tot en met 17 december 2016

Beurs+in+Leeuwarden+blijft+tweejaarlijks
© Nieuwe Oogst, Han Reindsen

Na overleg met een groot aantal deelnemers is de mening dat een tweejaarlijkse programmering meer mogelijkheden biedt voor een efficiënte en krachtige profilering.

‘Er is nu al veel animo voor de landbouwvakbeurs in 2016’, stelt beursorganisator Tjettje Miedema tevreden vast.

Succes

De 20e editie van de beurs, afgelopen december in het WTC Expo Leeuwarden, was een succes. Ten opzichte van de vorige editie groeide het aanbod en het aantal bezoekers.

Een inventarisatie onder de deelnemers en bezoekers geeft duidelijkheid over de toekomstige programmering: deze vakbeurs blijft een tweejaarlijks evenement. De plannen om er een jaarlijks evenement van te maken, worden niet doorgezet.

Akkerbouw

Het motto ‘Voedingsstof voor een rijke oogst’ geeft aan dat de focus in 2016 ook op de akkerbouw zal liggen. De beurs blijft een evenement voor elk type agrariër.

De 21e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs wordt gehouden van 14 tot en met 17 december 2016 in het WTC Expo te Leeuwarden.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  23° / 8°
  0 %
 • Zondag
  22° / 9°
  0 %
 • Maandag
  22° / 8°
  0 %
Meer weer