Geelen+Consultancy%3A+Ma%C3%AFsScan+2015
Nieuws
© Geelen Consultancy

Geelen Consultancy: MaïsScan 2015

Voor de tweede keer voert agrarisch onderzoeksbureau Geelen Consultancy in Wageningen de MaïsScan uit. Het onderzoek wordt ondersteund door een aantal maïszaadbedrijven.

Welke eigenschappen van een maïsras zijn voor maïstelers het meest van belang? Hoe hebben ze de maïsrassen van het afgelopen seizoen ervaren op deze eigenschappen? En welke maïsrassen zullen populair zijn in 2015?

MaïsScan 2015 gaat antwoord geven op deze vragen.

Online vragenlijst

Duizenden maïstelers ontvangen dinsdag 2 februari een e-mail met een link naar de online vragenlijst. Dit belangrijke onderzoek heeft alleen kans van slagen wanneer zo veel mogelijk maïstelers hieraan meewerken.

Het invullen van de vragenlijst duurt hooguit zes minuten. Maïstelers die geen mail hebben ontvangen, maar toch mee willen doen aan het onderzoek, kunnen een mail sturen naar jan@geelen-consultancy.nl.

Weer

 • Dinsdag
  14° / 9°
  30 %
 • Woensdag
  15° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  16° / 9°
  10 %
Meer weer