Nieuwe naam voor LTO Noord Advies

MKB Adviseurs Food & Agri is sinds 1 januari 2015 de nieuwe naam voor LTO Noord Advies. Dit is het gevolg van het samengaan van de twee onafhankelijke adviesbureaus LTO Noord Advies en MKB Adviseurs.

De adviesvragen van klanten van het adviesbureau gaan, ongeachte hun achtergrond, veelal over financiering, subsidies, bedrijfsopvolging en bedrijfsplannen.
Naast bankfinanciering zijn er verschillende vormen van financiering, waaronder crowdfunding. Juist bij minder grote investeringen, of als overbrugging of als aanvulling op bankfinanciering, is crowdfunding bij uitstek geschikt. Met het vinden van het juiste platform kan MKB Adviseurs Food & Agri u helpen.
Ondernemers met investeringsplannen doen er goed aan altijd een subsidiecheck uit te voeren. Regelmatig is het mogelijk op delen van de investering subsidie te krijgen. Met name bij stallenbouw, maar ook bij zonnepanelen is het interessant.
In alle gevallen is een planmatige aanpak van de investering behulpzaam bij het krijgen van financiering, maar ook om binnen de beschikbare budgetten te blijven bij de realisatie en bouw. Specialisten van MKB Adviseurs Food & Agri zijn in staat om de juiste vragen te stellen en de plannen op realistische uitgangspunten te baseren.
Voor LTO Noord-leden blijft de korting van tien procent van kracht.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer