%28Ruw%29voertak+Countrywide+naar+ForFarmers
Nieuws
© Countrywide

(Ruw)voertak Countrywide naar ForFarmers

ForFarmers koopt de voer- en ruwvoedertak van het Britse Countrywide. De prijs die ForFarmers daarvoor betaalt, is gebaseerd op een ondernemingswaarde van 19,3 miljoen euro, gecorrigeerd voor liquiditeiten en bankschulden.

ForFarmers is al hoofdproducent van de Countrywide-mengvoeders. De overname vertegenwoordigt een omzet van 158 miljoen euro en afzet van 400.000 ton.

De Nederlandse coöperatie neemt de activiteiten op het gebied van mengvoeders, mixen, coproducten, enkelvoudige grondstoffen (met uitzondering van graan) en de ruwvoedertak (meststof, gras- en maïszaad en inkuiladditieven) over.

Mededingingsautoriteiten

De transactie omvat ook een langetermijnovereenkomst voor de levering van voer- en ruwvoerproducten die Countrywide in haar winkels verkoopt. De deal moet nog worden goedgekeurd door de Britse mededingingsautoriteiten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  19° / 10°
  20 %
 • Donderdag
  20° / 11°
  10 %
 • Vrijdag
  21° / 10°
  20 %
Meer weer