Tuinbouwlijn zorgt voor versnelling

Al een groot aantal ondernemers heeft zich gemeld bij de Tuinbouwlijn van de LLTB met concrete vragen voor ondersteuning. Met een aantal ondernemers is inmiddels een gesprek gevoerd over de exacte vraag en behoefte aan ondersteuning.

Ook is al gezorgd voor het doorverwijzen en koppelen van ondernemers aan deskundigen. De Tuinbouwlijn zorgt daarmee voor versnelling. Ondernemers bellen de Tuinbouwlijn met diverse vragen. In het eerste contact gaat het erom de vraag zo concreet mogelijk te maken. Zo mogelijk krijgen ze direct antwoord of kunnen ze een afspraak maken voor een gesprek aan de keukentafel.
De vragen zijn breed en de behoefte loopt uiteen van ondersteuning bij ontwikkeling van product- of marktinnovaties, vragen over ruimtelijke ontwikkelmogelijkheid, klankborden bij het bepalen van de koers van het bedrijf, het maken van een ondernemerscan of begeleiding bij de keuze doorgaan of stoppen.
De Tuinbouwlijn is een initiatief van de LLTB en de provincie Limburg en staat nog steeds open. De LLTB staat klaar om met leden het gesprek aan te gaan. Neem contact op via (0475) 381785 of tuinbouwlijn@lltb.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer