ZIBO in Borger is vijftig jaar jong

Zinger Mechanisatie in Borger vierde eind vorige week haar 50-jarig bestaan. Ook werd er een nieuwe bedrijfshal in gebruik genomen.

ZIBO+in+Borger+is+vijftig+jaar+jong
© Hendrik Begeman

Vader Tinus Zinger begon in 1964 een eigen smederij. Naast het bekende smidswerk begon hij met het zelf bouwen en verbouwen van machines, zoals ploegen, taludmaaiers en later ook poederapparaten.

Drie productielijnen

In 1996 is het bedrijf door Hendrik Zinger overgenomen. Hij heeft de lijn voortgezet en het bedrijf verder uitgebouwd tot wat het nu is.

Zinger Mechanisatie kent nu drie productlijnen: de eigengebouwde ZIBO (Zinger Borger) producten, de onderdelenvoorziening van vooral slijtdelen van oogstmachines en de import van verschillende machines.

Nieuwe hal

In de nieuwe hal, met een oppervlakte van 2.000 vierkante meter, bevinden zich nu een reinigingscabine om het nieuwe materiaal te reinigen en te ontvetten en een moderne spuitcabine met droogkamer.

In dezelfde nieuwe hal is nu ook ruimte voor opslag en een showroom gerealiseerd. Met deze nieuwe voorzieningen is ZIBO weer klaar voor de komende jaren.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer