Hennie+de+Haan+leidt+Pluimveevakbond
Nieuws
© NVP

Hennie de Haan leidt Pluimveevakbond

Hennie de Haan zal waarschijnlijk per 1 januari 2015 de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders leiden. Ze werd gisterenavond in de Landelijke bestuursvergadering gekozen. Tijdens een extra algemene ledenvergadering worden de leden hierover geraadpleegd.

De Haan is sinds 2007 zelfstandig organisatieadviseur. Haar bedrijfskundige kennis en communicatieve vaardigheden, alsmede haar 20 jaar bestuurlijke en leidinggevende ervaringen maken haar volgens het bestuur een zeer geschikte kandidaat om als NVP-voorzitter de vakbond een nieuwe periode in te leiden.

Opvolger Oplaat

Ze volgt Gert-Jan Oplaat op. Hij blijft tot 31 december 2014 voorzitter bij de NVP.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 4°
  90 %
 • Donderdag
  5° / 3°
  40 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
Meer weer