Drie kanshebbers op ZLTO Initiatiefprijs

De jury van de ZLTO Initiatiefprijs heeft drie genomineerden bekendgemaakt. Op het ZLTO-congres op 11 december wordt bekend wie de jury- en de publieksprijs wint.

Drie+kanshebbers+op+ZLTO+Initiatiefprijs
© Nieuwe Oogst

In totaal heeft de jury negentien aansprekende, vernieuwende of verrassende initiatieven onder ogen gekregen. De jury, onder voorzitterschap van ZLTO-directeur Elies Lemkes, heeft zich gebogen over de inzendingen en diverse initiatieven bezocht.

Quinoa

Vorige week heeft de jury drie initiatieven genomineerd die alle drie kans maken op de publieksprijs. De eerste genomineerde is Dutch Quinoa, een initiatief van Rens Kuijten gericht op de realisatie van een Nederlandse keten voor dit ‘nieuwe’ voedselgewas.

De tweede genomineerde is de APPelgooier van Marijke en Michiel Nooijen uit Erp. Iedereen kan hun vleesvarkens via hun website www.Vair.nl appels toegooien.

Natuurbeheer

De derde en laatste nominatie is voor vereniging ‘De Pielis in Balans’ voor de manier waarop zij de inrichting en het beheer van de ecologische verbindingszone de Goorloop verzorgt.

Vanaf medio november kunnen ZLTO-leden stemmen op hun favoriet.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer