Vakbeurs+Sima%2DSimagena+in+2015+groter
Nieuws
© eigen foto Sima

Vakbeurs Sima-Simagena in 2015 groter

De vooruitzichten voor de Sima-Simagena zijn gunstig. Zes maanden voor de aanvang van de beur is 97 procent van de oppervlakte van de vakbeurs volgeboekt.

Om nieuwe exposanten te kunnen ontvangen en aan de vraag naar meer beursoppervlakte te voldoen, zal de Sima in 2015 plaatsvinden in de hallen 3 tot en met 7 van beurscomplex Paris Nord Villepinte.

Op verzoek van de beursbezoekers zijn er twee nieuwe sectoren: professioneel materieel voor groenvoorzieningen en materieel voor tropische gewassen en gespecialiseerde tuinbouw.

Internationaal

De 76ste editie van de Sima-Simagena laat ten opzichte van de vorige editie in 2013 een aanzienlijke toename (17 procent) zien van het aantal internationale deelnemers.

Opvallend is het grote aantal nieuwe deelnemers uit Korea, Griekenland, India, Japan en Turkije in de sectoren ‘Onderdelen en componenten’ en ‘Materieel voor groenvoorzieningen’.

Nederland

Voor Nederland blijft de Sima een belangrijk evenement op de beursagenda. Van oudsher is ons land vertegenwoordigd in de aardappel- en bietensector (poot- en rooimachines, opslag, ventilatie).

De Sima was in 2013 goed voor zo’n 1.700 standhouders uit ruim veertig landen en bijna 250.000 bezoekers uit 145 landen. De vakbeurs vindt plaats van 22 tot en met 26 februari in Parijs.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  5° / 0°
  30 %
 • Maandag
  5° / 0°
  60 %
 • Dinsdag
  8° / 1°
  85 %
Meer weer