Goede discussie glastuinbouw

De eerste kantinebijeenkomst van ZLTO-vakgroep Glastuinbouw vond woensdag 3 september plaats bij Vereijken Kwekerijen in Someren.

De kantinebijeenkomsten in september staan in het teken van de huidige situatie in de glastuinbouw, de ontwikkelingen in de sector en de samenwerking binnen LTO Glaskracht Nederland.
Met een opkomst van circa dertig glastuinbouwleden uit de regio Oost was de kantine bij Vereijken Kwekerijen goed gevuld. Na een kort welkom door Gerard Vereijken nam ZLTO-voorzitter Hans Huijbers het woord. Vervolgens gingen de aanwezigen onder meer in op de huidige situatie in de glastuinbouw, de uitdagingen voor ondernemers met de financierder en het afzetvraagstuk. Ook gaven de aanwezige glastuinders aan wat zij verwachten van ZLTO en de samenwerking binnen LTO Glaskracht Nederland.
Dinsdag vond in Dinteloord de tweede bijeenkomst plaats. De derde en laatste bijeenkomst is bij Plantenkwekerij Brabant Plant, locatie Tuinbouwweg, aan de Tuinbouwweg 78 in Haarsteeg. Aanmelden kan nog via www.zlto.nl/agenda.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer